Further processing options
local holding

Dresden Barock, Buch

Bibliographic Details
Title: Dresden Barock (Buch)
Type of Resource: Book Still Image Illustrated Book
Language: German, English
published:
Hamburg edel classics 2005
Series: Dresden Barock; Buch
Subjects:
Source: Verbunddaten SWB
Sächsische Bibliografie
LEADER 03861cam a2201069 c4500
001 0-1320796923
003 DE-627
005 20220613095759.0
007 tu
008 060209s2005 xx ||||| 00| ||ger c
015 |a 05,N29,1090  |2 dnb 
016 7 |a 975376713  |2 DE-101 
035 |a (DE-627)1320796923 
035 |a (DE-576)250796929 
035 |a (DE-599)DNB975376713 
035 |a (OCoLC)315148621 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger  |a eng 
082 0 |a 770 
082 0 |a 780 
082 0 4 |a 770  |a 780 
084 |a LI 21355  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/95718: 
084 |a LK 24082  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/97692:13302 
245 1 0 |a Dresden Barock  |n Buch 
263 |a Gb. : EUR 30.00 
264 1 |a Hamburg  |b edel classics  |c 2005 
300 |a [54] Bl.  |b überw. Ill. 
336 |a unbewegtes Bild  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Bildband  |0 (DE-588)4145395-5  |0 (DE-627)104450835  |0 (DE-576)209741139  |2 gnd-content 
689 0 0 |D s  |0 (DE-588)4113351-1  |0 (DE-627)104808551  |0 (DE-576)209475765  |a Dresden  |g Motiv  |2 gnd 
689 0 1 |D s  |0 (DE-588)4001393-5  |0 (DE-627)104683007  |0 (DE-576)208842667  |a Vedute  |2 gnd 
689 0 2 |A z  |2 gnd  |a Geschichte 1570-1750 
689 0 |5 (DE-627) 
689 1 0 |D p  |0 (DE-588)118637819  |0 (DE-627)133827860  |0 (DE-576)209176067  |a Canaletto  |d 1720-1780  |2 gnd 
689 1 1 |D s  |0 (DE-588)4001393-5  |0 (DE-627)104683007  |0 (DE-576)208842667  |a Vedute  |2 gnd 
689 1 2 |D s  |0 (DE-588)4113351-1  |0 (DE-627)104808551  |0 (DE-576)209475765  |a Dresden  |g Motiv  |2 gnd 
689 1 |5 (DE-627) 
773 1 8 |w (DE-627)1321651066  |w (DE-576)251651061  |g Buch  |q Buch  |7 nnnm 
856 4 2 |u http://deposit.dnb.de/cgi-bin/dokserv?id=2654684&prov=M&dok%5Fvar=1&dok%5Fext=htm  |x Verlag 
856 4 2 |u http://www.earbooks.net  |x Verlag 
935 |a SAXB 
936 r v |a LI 21355  |b Canaletto (= Bernardo Bellotto)  |k Künstler-Monografien  |k Alphabetische Künstlerliste  |k Künstler C  |k Canaletto (= Bernardo Bellotto)  |0 (DE-627)1270880683  |0 (DE-625)rvk/95718:  |0 (DE-576)200880683 
936 r v |a LK 24082  |b Alte Ansichten  |k Kunst nach Ländern bzw. Kontinenten  |k Deutschland  |k Kunsttopografie Deutschlands  |k Orte Deutschlands  |k Orte D  |k Dresden  |k Alte Ansichten  |0 (DE-627)1271579561  |0 (DE-625)rvk/97692:13302  |0 (DE-576)201579561 
951 |a MV 
983 |a (DE-14)13821634 
984 |c B 
852 |a DE-14  |z 2006-03-06T11:27:33Z  |x 2015-10-21 
852 |a DE-2620  |z 2019-01-14T00:00:00Z 
983 |a (DE-D13)78269 
983 |c M 
852 |a DE-D13  |z 2006-04-10T13:37:44Z  |x 2019-10-08 
983 |f T 215 Dresden 
983 |f KO 100 
950 |a Motiv 
950 |a Дрезден 
950 |a Bellotto, Bernardo 
950 |a Canaletto 
950 |a Künstler, 1720-1780 
950 |a Canaletto, Bernardo B.- 
950 |a Belloto-Canaletto, Bernardo 
950 |a Canaletto, Bernardo Bellotto 
950 |a Belloto, Bernardo Francesco Paulo Ernesto 
950 |a Canaletto Sassone 
950 |a Canaletto Polacco 
950 |a Canaletto, Bernardo Belloto 
950 |a Belotto-Canaletto, Bernardo 
950 |a Belotto, Bernardo 
950 |a Canaletto, Bernardo 
950 |a Bellotto-Canaletto, Bernardo 
950 |a Bellotto, Bernardo Francesco Paulo Ernesto 
950 |a Belloto, Bernardo 
950 |a Künstler 
950 |a Maler 
950 |a Radierer 
950 |a Беллото, Бернардо 
950 |a Alte Ansicht 
950 |a Alte Stadtansicht 
950 |a Stadtansicht 
950 |a Veduten 
950 |a Architektur 
950 |a Landschaft 
950 |a Stadt 
950 |a Topografie 
950 |a Ortsansicht 
950 |a Ведута 
951 |a XA-DE-SN 
951 |a XA-IT 
951 |a XA-DE 
852 |2 finc  |a FID-MEDIEN-DE-15 
980 |a 1320796923  |b 0  |k 1320796923  |o 250796929 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Dresden+Barock&rft.date=2005&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Abook&rft.genre=book&rft.btitle=Dresden+Barock&rft.au=&rft.pub=edel+classics&rft.edition=&rft.isbn=
SOLR
_version_ 1750957744690561024
access_facet Local Holdings
barcode (DE-14)31421710, (DE-14)31477193
barcode_ded13 1034973
branch_de14 zell1
branch_ded13 KB
building (DE-14)zell1
callnumber-sort
callnumber_ded13 T 215 Dresd 2005 Dresd
ctrlnum (DE-627)1320796923, (DE-576)250796929, (DE-599)DNB975376713, (OCoLC)315148621
dewey-full 770, 780
dewey-hundreds 700 - Arts & recreation
dewey-ones 770 - Photography, photographs & computer art, 780 - Music
dewey-raw 770, 780
dewey-search 770, 780
dewey-sort 3770
dewey-tens 770 - Photography & computer art, 780 - Music
facet_avail Local
facet_de14_branch_collcode_exception zell1_S15_NM, zell1_S15_PM2
facet_local_del330 Dresden, Vedute, Geschichte 1570-1750, Canaletto
finc_class_facet Kunst und Kunstgeschichte, Informatik, Musikwissenschaft
finc_id_str 0007831237
fincclass_txtF_mv finearts, photography, music
format Book, StillImage, IllustratedBook
format_de14 Book, E-Book
format_de15 Book, E-Book
format_del152 Buch
format_detail_txtF_mv graphic-print-monograph-independent-picturebook
format_dezi4 e-Book
format_finc Book, E-Book, Visual Media
format_legacy Book
format_legacy_nrw Book, E-Book
format_nrw Book, E-Book
genre Bildband (DE-588)4145395-5 (DE-627)104450835 (DE-576)209741139 gnd-content
genre_facet Bildband
geogr_code Europe, Germany, Germany / Saxony, Italy
geogr_code_person not assigned
hierarchy_parent_id 0-1321651066
hierarchy_parent_title Dresden Barock
hierarchy_top_id 0-1321651066
hierarchy_top_title Dresden Barock
id 0-1320796923
illustrated Illustrated
imprint Hamburg, edel classics, 2005
imprint_str_mv Hamburg: edel classics, 2005
institution DE-14, DE-D13, FID-MEDIEN-DE-15, DE-2620
is_hierarchy_id 0-1320796923
is_hierarchy_title Dresden Barock
isil_str_mv DE-14, DE-D13, FID-MEDIEN-DE-15
kxp_id_str 1320796923
language German, English
last_indexed 2022-11-30T21:23:49.942Z
local_class_skd_cns_mv T 215 Dresden, KO 100
local_class_skd_txtF_mv class-skd-topography, class-skd-music
local_heading_facet_dezwi2 Dresden, Vedute, Geschichte 1570-1750, Canaletto
match_str 2005dresdenbarock
mega_collection Verbunddaten SWB, Sächsische Bibliografie
multipart_link 251651061
multipart_part (251651061)Buch
multipart_set c
oclc_num 315148621
physical [54] Bl; überw. Ill
publishDate 2005
publishDateSort 2005
publishPlace Hamburg
publisher edel classics
record_format marcfinc
record_id 250796929
recordtype marcfinc
rsn_id_str_mv (DE-14)13821634, (DE-D13)78269
rvk_facet LI 21355, LK 24082
rvk_label Künstler-Monografien, Alphabetische Künstlerliste, Künstler C, Canaletto (= Bernardo Bellotto), Kunst nach Ländern bzw. Kontinenten, Deutschland, Kunsttopografie Deutschlands, Orte Deutschlands, Orte D, Dresden, Alte Ansichten
rvk_path LI 10020 - LI 99800, LK 12060 - LK 78999, LK 21870 - LK 24430, LI 21080 - LI 24360, LI 21355, LK 24080 - LK 24100, LK 24082, LD,LH - LO, LK - LO, LI, LK 11000 - LK 78999, LK
rvk_path_str_mv LI 10020 - LI 99800, LK 12060 - LK 78999, LK 21870 - LK 24430, LI 21080 - LI 24360, LI 21355, LK 24080 - LK 24100, LK 24082, LD,LH - LO, LK - LO, LI, LK 11000 - LK 78999, LK
score 17,851068
signatur (DE-14)2006 2 000193, (DE-14)2006 2 000192
source_id 0
spelling Dresden Barock Buch, Gb. : EUR 30.00, Hamburg edel classics 2005, [54] Bl. überw. Ill., unbewegtes Bild sti rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, Bildband (DE-588)4145395-5 (DE-627)104450835 (DE-576)209741139 gnd-content, s (DE-588)4113351-1 (DE-627)104808551 (DE-576)209475765 Dresden Motiv gnd, s (DE-588)4001393-5 (DE-627)104683007 (DE-576)208842667 Vedute gnd, z gnd Geschichte 1570-1750, (DE-627), p (DE-588)118637819 (DE-627)133827860 (DE-576)209176067 Canaletto 1720-1780 gnd, (DE-627)1321651066 (DE-576)251651061 Buch Buch nnnm, http://deposit.dnb.de/cgi-bin/dokserv?id=2654684&prov=M&dok%5Fvar=1&dok%5Fext=htm Verlag, http://www.earbooks.net Verlag, DE-14 2006-03-06T11:27:33Z 2015-10-21, DE-2620 2019-01-14T00:00:00Z, DE-D13 2006-04-10T13:37:44Z 2019-10-08, finc FID-MEDIEN-DE-15
spellingShingle Dresden Barock, Bildband, Dresden Motiv, Vedute, Geschichte 1570-1750, Canaletto
swb_id_str 250796929
title Dresden Barock
title_auth Dresden Barock
title_full Dresden Barock Buch
title_fullStr Dresden Barock Buch
title_full_unstemmed Dresden Barock Buch
title_in_hierarchy Buch. (2005)
title_list_str Buch
title_part_str Buch
title_short Dresden Barock
title_sort dresden barock
topic Bildband, Dresden Motiv, Vedute, Geschichte 1570-1750, Canaletto
topic_facet Bildband, Dresden, Vedute, Geschichte 1570-1750, Canaletto
url http://deposit.dnb.de/cgi-bin/dokserv?id=2654684&prov=M&dok%5Fvar=1&dok%5Fext=htm, http://www.earbooks.net