Further processing options
local holding

Das Erzgebirge

Bibliographic Details
Authors and Corporations: Clauss, Herbert (Editor), Neubert, Erich (Honoree)
Title: Das Erzgebirge/ hrsg. von Herbert Clauss
Edition: Lizenzausg.
Type of Resource: Book Commemorative Publication
Language: German
published:
Augsburg Weltbild-Verl. 1996
Series: Historische Landeskunde
Subjects:
Source: Verbunddaten SWB
Sächsische Bibliografie
Fachkatalog Technikgeschichte
LEADER 05347cam a22012252 4500
001 0-219338213
003 DE-627
005 20220502130623.0
007 tu
008 961202s1996 xx ||||| 00| ||ger c
020 |a 3893507922  |9 3-89350-792-2 
035 |a (DE-627)219338213 
035 |a (DE-576)051197677 
035 |a (DE-599)GBV219338213 
035 |a (OCoLC)258280483 
035 |a (OCoLC)258280483 
035 |a (DE-604)8107120240 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a RH 65841  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/142332:12883 
084 |a NZ 15690  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/132639: 
084 |a NZ 15600  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/132631: 
084 |a NW 3100  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/132077: 
084 |a QF 500  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/141362: 
084 |a 15.48  |2 bkl 
245 1 4 |a Das Erzgebirge  |c hrsg. von Herbert Clauss 
250 |a Lizenzausg. 
264 1 |a Augsburg  |b Weltbild-Verl.  |c 1996 
300 |a 307 S  |b Ill 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Historische Landeskunde 
500 |a Festschrift Erich Neubert 
650 0 7 |0 (DE-588)4073972-7  |0 (DE-627)104393955  |0 (DE-576)209191996  |a Landeskunde  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4026776-3  |0 (DE-627)106287117  |0 (DE-576)208967877  |a Industrialisierung  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4026779-9  |0 (DE-627)104791624  |0 (DE-576)208967893  |a Industrie  |2 gnd 
651 7 |0 (DE-588)4015476-2  |0 (DE-627)104383917  |0 (DE-576)208911863  |a Erzgebirge  |2 gnd 
651 7 |0 (DE-588)4015476-2  |0 (DE-627)104383917  |0 (DE-576)208911863  |a Erzgebirge  |2 gnd 
655 7 |a Aufsatzsammlung  |0 (DE-588)4143413-4  |0 (DE-627)105605727  |0 (DE-576)209726091  |2 gnd-content 
655 7 |a Festschrift  |0 (DE-588)4016928-5  |0 (DE-627)104400986  |0 (DE-576)208917802  |2 gnd-content 
689 0 0 |D g  |0 (DE-588)4015476-2  |0 (DE-627)104383917  |0 (DE-576)208911863  |a Erzgebirge  |2 gnd 
689 0 1 |D s  |0 (DE-588)4073972-7  |0 (DE-627)104393955  |0 (DE-576)209191996  |a Landeskunde  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
700 1 |a Clauss, Herbert  |d 1907-2005  |e Hrsg.  |0 (DE-588)101507037X  |0 (DE-627)705325253  |0 (DE-576)160588278  |4 edt 
700 1 |a Neubert, Erich  |d 1897-1971  |e GefeierteR  |0 (DE-588)1052353479  |0 (DE-627)788432079  |0 (DE-576)408101059  |4 hnr 
935 |a SAXB  |a BGTS 
935 |i Blocktest 
936 r v |a RH 65841  |b Allgemeines  |k Regionale Geografie  |k Europa  |k Mitteleuropa  |k Deutschland  |k Deutschland (Östliche Länder)  |k Sachsen  |k Erzgebirge  |k Allgemeine Geografie  |k Anthropogeografie  |k Allgemeine Kulturlandschaftskunde  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1271891859  |0 (DE-625)rvk/142332:12883  |0 (DE-576)201891859 
936 r v |a NZ 15690  |b Kultur- und Geistesgeschichte  |k Regionale Landeskunde  |k Landesgeschichte Sachsen  |k Orts- und Regionalgeschichte  |k Einzelne Regionen / Landesteile  |k Erzgebirge  |k Kultur- und Geistesgeschichte  |0 (DE-627)1270723022  |0 (DE-625)rvk/132639:  |0 (DE-576)200723022 
936 r v |a NZ 15600  |b Allgemeines  |k Regionale Landeskunde  |k Landesgeschichte Sachsen  |k Orts- und Regionalgeschichte  |k Einzelne Regionen / Landesteile  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1270715186  |0 (DE-625)rvk/132631:  |0 (DE-576)200715186 
936 r v |a NW 3100  |b Gewerbliche Produktion  |k Wirtschafts- und Sozialgeschichte  |k Spezielle Wirtschaftsgeschichte  |k Geschichte der materiellen Produktion  |k Gewerbliche Produktion  |0 (DE-627)1270917617  |0 (DE-625)rvk/132077:  |0 (DE-576)200917617 
936 r v |a QF 500  |b Allgemeines  |k Wirtschafts- und Sozialgeschichte  |k Industrielle Revolution (1750-1914)  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1271676737  |0 (DE-625)rvk/141362:  |0 (DE-576)201676737 
936 b k |a 15.48  |j Sachsen  |j Sachsen-Anhalt  |j Thüringen  |x Geschichte  |q coli-conc RVK->BK  |q https://coli-conc.gbv.de/api/mappings/12049542-37ca-4bba-bde3-d461262ae937  |0 (DE-627)181571048 
951 |a BO 
020 |a 9783893507924 
852 |a DE-185  |z 2012-08-28T09:11:59Z 
983 |a (DE-D13)18236 
983 |c M 
852 |a DE-D13  |z 2005-06-23T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-185  |z 2012-08-28T09:11:59Z 
983 |a (DE-105)500131732 
972 |c B 
852 |a DE-105  |z 2011-06-15T12:51:52Z  |x 2021-03-01 
983 |a (DE-14)748216 
984 |c B 
852 |a DE-14  |z 1996-08-26T00:00:00Z  |x 2021-02-25 
852 |a DE-2620  |z 2019-01-14T00:00:00Z 
972 |h 96.1492 8. 
972 |f DK 914.321 
972 |f DK 398 
972 |f DK 908 
972 |f DK 943.21 
972 |i 96.1492 8. 
983 |f T 212 
983 |f C 200 Deutschland 
900 |a Clauß, Herbert 
950 |a Industrieller Sektor 
950 |a Industriesektor 
950 |a Sekundärer Sektor 
950 |a Sekundärsektor 
950 |a Industrien 
950 |a Wirtschaftssektor 
950 |a Produzierendes Gewerbe 
950 |a 工业 
950 |a 工業 
950 |a Промышленность 
950 |a Regionalkunde 
950 |a Kosmografie 
950 |a 地方研究 
950 |a 区域研究 
950 |a 區域研究 
950 |a Страноведение 
950 |a Krušne hory 
950 |a Mittelgebirge 
950 |a Strukturwandel 
950 |a Deindustrialisierung 
950 |a Nachholende Entwicklung 
950 |a Industrielle Revolution 
950 |a 工业化 
950 |a 工業化 
950 |a Индустриализация 
951 |a XA-DE-SN 
951 |a XA-CZ 
980 |a 219338213  |b 0  |k 219338213  |o 051197677 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Das+Erzgebirge&rft.date=1996&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Abook&rft.genre=book&rft.btitle=Das+Erzgebirge&rft.series=Historische+Landeskunde&rft.au=&rft.pub=Weltbild-Verl.&rft.edition=Lizenzausg.&rft.isbn=3893507922
SOLR
_version_ 1750475872051134464
access_facet Local Holdings
author2 Clauss, Herbert, Neubert, Erich
author2_role edt, hnr
author2_variant h c hc, e n en
author_facet Clauss, Herbert, Neubert, Erich
barcode (DE-14)20315960
barcode_de105 96.1492/18.
barcode_ded13 5000027775
branch_de105 Hauptbibliothek
branch_de14 zell1
branch_ded13 KB
building (DE-105)HB, (DE-14)zell1
callnumber-sort
callnumber_de105 96.1492 8., 914.30SN Erz
callnumber_ded13 C 200 Deuts 1996 Erzge
collcode_de105 Fachbuchfreihand (FBF)
ctrlnum (DE-627)219338213, (DE-576)051197677, (DE-599)GBV219338213, (OCoLC)258280483, (DE-604)8107120240
de105_date 2011-06-15T12:51:52Z
edition Lizenzausg.
facet_avail Local
facet_de14_branch_collcode_exception zell1_MAG_PM1
facet_local_del330 Erzgebirge, Landeskunde
finc_class_facet Geographie, Geschichte, Wirtschaftswissenschaften
finc_id_str 0002011484
fincclass_txtF_mv geography, history, economics
footnote Festschrift Erich Neubert
format Book, CommemorativePublication
format_access_txtF_mv Book, E-Book
format_de14 Book, E-Book
format_de15 Book, E-Book
format_del152 Buch
format_detail_txtF_mv text-print-monograph-independent
format_dezi4 e-Book
format_finc Book, E-Book
format_legacy Book
format_legacy_nrw Book, E-Book
format_nrw Book, E-Book
format_strict_txtF_mv Book
genre Aufsatzsammlung (DE-588)4143413-4 (DE-627)105605727 (DE-576)209726091 gnd-content, Festschrift (DE-588)4016928-5 (DE-627)104400986 (DE-576)208917802 gnd-content
genre_facet Aufsatzsammlung, Festschrift
geogr_code Europe, Germany, Germany / Saxony, Czech Republic
geogr_code_person not assigned
geographic (DE-588)4015476-2 (DE-627)104383917 (DE-576)208911863 Erzgebirge gnd
geographic_facet Erzgebirge
id 0-219338213
illustrated Not Illustrated
imprint Augsburg, Weltbild-Verl., 1996
imprint_str_mv Augsburg: Weltbild-Verl., 1996
institution DE-D13, DE-105, DE-14, DE-185, DE-2620
is_hierarchy_id
is_hierarchy_title
isbn 3893507922, 9783893507924
isil_str_mv DE-185, DE-D13, DE-105, DE-14
kxp_id_str 219338213
language German
last_indexed 2022-11-25T13:44:40.306Z
local_class_skd_cns_mv T 212, C 200 Deutschland
local_class_skd_txtF_mv class-skd-topography, class-skd-culturalhistory
local_heading_facet_dezwi2 Landeskunde, Industrialisierung, Industrie, Erzgebirge
match_str clauss1996daserzgebirge
mega_collection Verbunddaten SWB, Sächsische Bibliografie, Fachkatalog Technikgeschichte
misc_de105 B
names_id_str_mv (DE-588)101507037X, (DE-627)705325253, (DE-576)160588278, (DE-588)1052353479, (DE-627)788432079, (DE-576)408101059
oclc_num 258280483
physical 307 S; Ill
publishDate 1996
publishDateSort 1996
publishPlace Augsburg
publisher Weltbild-Verl.
record_format marcfinc
record_id 051197677
recordtype marcfinc
rsn_id_str_mv (DE-14)748216, (DE-D13)18236
rvk_facet RH 65841, NZ 15690, NZ 15600, NW 3100, QF 500
rvk_label Regionale Geografie, Europa, Mitteleuropa, Deutschland, Deutschland (Östliche Länder), Sachsen, Erzgebirge, Allgemeine Geografie, Anthropogeografie, Allgemeine Kulturlandschaftskunde, Allgemeines, Regionale Landeskunde, Landesgeschichte Sachsen, Orts- und Regionalgeschichte, Einzelne Regionen / Landesteile, Kultur- und Geistesgeschichte, Wirtschafts- und Sozialgeschichte, Spezielle Wirtschaftsgeschichte, Geschichte der materiellen Produktion, Gewerbliche Produktion, Industrielle Revolution (1750-1914)
rvk_path RC - RZ, QF 500, NW, NZ, NZ 15600, N, Q, R, NW 3000 - NW 3100, RH 65841 - RH 65850, RC 20000 - RH 75918, RH 35000 - RH 75918, QF, NZ 14300 - NZ 16120, RH 65000 - RH 65918, RH 65841, NW 3100, RC 10000 - RQ 90918, NZ 15690, QF 500 - QF 590, RH 65540 - RH 65850, NZ 15650 - NZ 15690, RG 10000 - RH 75918, NZ 10000 - NZ 16120, NZ 15600 - NZ 16120, NW 3000 - NW 6700, RC 15000 - RL 95918, RH 65103 - RH 65850
rvk_path_str_mv RC - RZ, QF 500, NW, NZ, NZ 15600, N, Q, R, NW 3000 - NW 3100, RH 65841 - RH 65850, RC 20000 - RH 75918, RH 35000 - RH 75918, QF, NZ 14300 - NZ 16120, RH 65000 - RH 65918, RH 65841, NW 3100, RC 10000 - RQ 90918, NZ 15690, QF 500 - QF 590, RH 65540 - RH 65850, NZ 15650 - NZ 15690, RG 10000 - RH 75918, NZ 10000 - NZ 16120, NZ 15600 - NZ 16120, NW 3000 - NW 6700, RC 15000 - RL 95918, RH 65103 - RH 65850
score 17,463503
series2 Historische Landeskunde
signatur (DE-14)70.8.13789
source_id 0
spelling Das Erzgebirge hrsg. von Herbert Clauss, Lizenzausg., Augsburg Weltbild-Verl. 1996, 307 S Ill, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, Historische Landeskunde, Festschrift Erich Neubert, (DE-588)4073972-7 (DE-627)104393955 (DE-576)209191996 Landeskunde gnd, (DE-588)4026776-3 (DE-627)106287117 (DE-576)208967877 Industrialisierung gnd, (DE-588)4026779-9 (DE-627)104791624 (DE-576)208967893 Industrie gnd, (DE-588)4015476-2 (DE-627)104383917 (DE-576)208911863 Erzgebirge gnd, Aufsatzsammlung (DE-588)4143413-4 (DE-627)105605727 (DE-576)209726091 gnd-content, Festschrift (DE-588)4016928-5 (DE-627)104400986 (DE-576)208917802 gnd-content, g (DE-588)4015476-2 (DE-627)104383917 (DE-576)208911863 Erzgebirge gnd, s (DE-588)4073972-7 (DE-627)104393955 (DE-576)209191996 Landeskunde gnd, (DE-627), Clauss, Herbert 1907-2005 Hrsg. (DE-588)101507037X (DE-627)705325253 (DE-576)160588278 edt, Neubert, Erich 1897-1971 GefeierteR (DE-588)1052353479 (DE-627)788432079 (DE-576)408101059 hnr, DE-185 2012-08-28T09:11:59Z, DE-D13 2005-06-23T00:00:00Z 2019-07-15, DE-105 2011-06-15T12:51:52Z 2021-03-01, DE-14 1996-08-26T00:00:00Z 2021-02-25, DE-2620 2019-01-14T00:00:00Z
spellingShingle Das Erzgebirge, Landeskunde, Industrialisierung, Industrie, Erzgebirge, Aufsatzsammlung, Festschrift
swb_id_str 051197677
title Das Erzgebirge
title_auth Das Erzgebirge
title_full Das Erzgebirge hrsg. von Herbert Clauss
title_fullStr Das Erzgebirge hrsg. von Herbert Clauss
title_full_unstemmed Das Erzgebirge hrsg. von Herbert Clauss
title_short Das Erzgebirge
title_sort erzgebirge
topic Landeskunde, Industrialisierung, Industrie, Erzgebirge, Aufsatzsammlung, Festschrift
topic_facet Landeskunde, Industrialisierung, Industrie, Aufsatzsammlung, Festschrift, Erzgebirge
udk_facet_de105 Europa, Völkerkunde, Archäologie. Vor- und Frühgeschichte. Reste der Kulturen, Geschichte Deutschlands
udk_raw_de105 DK 914.321, DK 398, DK 908, DK 943.21