Further processing options

Krobnitzer Hefte

Saved in:

Title: Krobnitzer Hefte
Type of Resource: Serial Monograph Series
Language: German
published:
Krobnitz Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund 2008-
Görlitz, Zittau Oettel anfangs
Rothenburg Feige früher
Olbersdorf Via-Regia-Verl. früher
Chemnitz Universitätsverl. Chemnitz$ 2013
Subjects:
Contents/pieces: 10 records
Source: Verbunddaten SWB
Lizenzfreie Online-Ressourcen
Sächsische Bibliografie
LEADER 02542cas a2200685 4500
001 0-581041925
003 DE-627
005 20231214215650.0
007 tu
008 081008c20089999gw z| m| 0 |0ger c
015 |a 08,A48,2623  |2 dnb 
016 7 |a 990686736  |2 DE-101 
016 7 |a 2455769-9  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)581041925 
035 |a (DE-576)286134365 
035 |a (DE-599)ZDB2455769-9 
035 |a (OCoLC)316093579 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 943  |q DE-101 
082 0 4 |a 060  |q DE-600 
084 |a NZ 14420  |q ZDB  |2 rvk 
084 |a NZ 14420  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/132575: 
084 |a 15.48  |2 bkl 
245 1 0 |a Krobnitzer Hefte 
264 3 1 |a Krobnitz  |b Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund  |c 2008- 
264 2 1 |a Görlitz  |a Zittau  |b Oettel  |c anfangs 
264 2 1 |a Rothenburg  |b Feige  |c früher 
264 2 1 |a Olbersdorf  |b Via-Regia-Verl.  |c früher 
264 2 1 |a Chemnitz  |b Universitätsverl. Chemnitz$  |c 2013 
300 |c 23 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2008 - 
363 0 1 |i 2008 
515 |a Ersch. unregelmäßig 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)7641285-4  |0 (DE-627)707890187  |0 (DE-576)302118144  |a Reichenbach-Krobnitz  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
935 |a SAXB 
936 r v |a NZ 14420 
936 r v |a NZ 14420  |b Einzelne Orte (alph.)  |k Geschichte  |k Regionale Landeskunde  |k Landesgeschichte Sachsen  |k Orts- und Regionalgeschichte  |k Ortsgeschichte  |k Einzelne Orte (alph.)  |0 (DE-627)1270705962  |0 (DE-625)rvk/132575:  |0 (DE-576)200705962 
936 b k |a 15.48  |j Sachsen  |j Sachsen-Anhalt  |j Thüringen  |x Geschichte  |q coli-conc RVK->BK  |q https://coli-conc.gbv.de/api/mappings/12049542-37ca-4bba-bde3-d461262ae937  |0 (DE-627)181571048 
951 |a ST 
951 |a XA-DE-SN 
852 |a DE-14  |x epn:2581553073  |z 2010-10-05T10:06:48Z 
852 |a DE-15  |x epn:2846962162  |z 2015-06-23T14:54:22Z 
852 |a DE-Ch1  |x epn:2778235736  |z 2013-12-10T11:06:39Z 
852 |a DE-Zi4  |x epn:2589665091  |z 2009-01-15T10:34:06Z 
852 |a DE-D13  |x epn:2845552467  |z 2015-06-03T17:38:53Z 
970 |c OZS 
971 |c EBOOK 
972 |c EBOOK 
973 |c EB 
935 |a lfer 
852 |a LFER  |x epn:3555996738  |z 2019-12-03T00:00:00Z 
852 |a DE-2620  |x epn:3041525607  |z 2019-01-14T00:00:00Z 
980 |a 581041925  |b 0  |k 581041925  |o 286134365  |c lfer 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Krobnitzer+Hefte&rft.date=2008-&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Schlesisch-Oberlausitzer+Museumsverbund&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1803142616562270208
collection lfer
ctrlnum (DE-627)581041925, (DE-576)286134365, (DE-599)ZDB2455769-9, (OCoLC)316093579
dateSpan 1.2008 -
de15_date 2015-06-23T14:54:22Z
dech1_date 2013-12-10T11:06:39Z
dewey-full 943, 060
dewey-hundreds 900 - History & geography, 000 - Computer science, information, general works
dewey-ones 943 - Germany & central Europe, 060 - General organizations and museology
dewey-raw 943, 060
dewey-search 943, 060
dewey-sort 3943
dewey-tens 940 - History of Europe, 060 - General organizations and museology
facet_avail Local
facet_local_del330 Reichenbach-Krobnitz
finc_class_facet Geschichte, Allgemeines
finc_id_str 0003466590
fincclass_txtF_mv history, general, information-knowledge
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Zeitschrift
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
format_tree_str_mv 0/Serial/, 1/Serial/Serial/
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-581041925
hierarchy_top_title Krobnitzer Hefte
id 0-581041925
illustrated Illustrated
imprint Krobnitz, Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund, 2008-
imprint_str_mv Krobnitz: Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund, 2008-, Görlitz; Zittau: Oettel, anfangs, Rothenburg: Feige, früher, Olbersdorf: Via-Regia-Verl., früher, Chemnitz: Universitätsverl. Chemnitz$, 2013
institution DE-D117, DE-105, LFER, DE-Ch1, DE-15, DE-14, DE-D13, DE-Zi4, DE-L242, DE-Zwi2, DE-2620
is_hierarchy_id 0-581041925
is_hierarchy_title Krobnitzer Hefte
kxp_id_str 581041925
language German
last_indexed 2024-06-28T21:39:58.956Z
local_heading_facet_dezwi2 Reichenbach-Krobnitz
marc_error Minor Error : Subfield tag is an invalid uppercase character, changing it to lower case. --- [ 689 : D ]
match_str 2008krobnitzerhefte
mega_collection Verbunddaten SWB, Lizenzfreie Online-Ressourcen, Sächsische Bibliografie
misc_de105 EBOOK
oclc_num 316093579
physical 23 cm
publishDate 2008-, , anfangs, , früher, , früher, , 2013
publishDateSort 2008
publishPlace Krobnitz, ; Görlitz, ; Rothenburg, ; Olbersdorf, ; Chemnitz
publisher Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund, : Oettel, : Feige, : Via-Regia-Verl., : Universitätsverl. Chemnitz$
record_format marcfinc
record_id 286134365
recordtype marcfinc
rsn_id_str_mv (DE-D13)121709100, (DE-15)3400809
rvk_facet NZ 14420
rvk_label Geschichte, Regionale Landeskunde, Landesgeschichte Sachsen, Orts- und Regionalgeschichte, Ortsgeschichte, Einzelne Orte (alph.)
rvk_path NZ 14300 - NZ 16120, NZ 10000 - NZ 16120, NZ 14420, NZ 14420 - NZ 15400, NZ, N
rvk_path_str_mv NZ 14300 - NZ 16120, NZ 10000 - NZ 16120, NZ 14420, NZ 14420 - NZ 15400, NZ, N
source_id 0
spelling Krobnitzer Hefte, Krobnitz Schlesisch-Oberlausitzer Museumsverbund 2008-, Görlitz Zittau Oettel anfangs, Rothenburg Feige früher, Olbersdorf Via-Regia-Verl. früher, Chemnitz Universitätsverl. Chemnitz$ 2013, 23 cm, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.2008 -, 2008, Ersch. unregelmäßig, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, g (DE-588)7641285-4 (DE-627)707890187 (DE-576)302118144 Reichenbach-Krobnitz gnd, (DE-627), DE-14 epn:2581553073 2010-10-05T10:06:48Z, DE-15 epn:2846962162 2015-06-23T14:54:22Z, DE-Ch1 epn:2778235736 2013-12-10T11:06:39Z, DE-Zi4 epn:2589665091 2009-01-15T10:34:06Z, DE-D13 epn:2845552467 2015-06-03T17:38:53Z, LFER epn:3555996738 2019-12-03T00:00:00Z, DE-2620 epn:3041525607 2019-01-14T00:00:00Z
spellingShingle Krobnitzer Hefte, Monografische Reihe, Reichenbach-Krobnitz
swb_id_str 286134365
title Krobnitzer Hefte
title_auth Krobnitzer Hefte
title_full Krobnitzer Hefte
title_fullStr Krobnitzer Hefte
title_full_unstemmed Krobnitzer Hefte
title_short Krobnitzer Hefte
title_sort krobnitzer hefte
title_unstemmed Krobnitzer Hefte
topic Monografische Reihe, Reichenbach-Krobnitz
topic_facet Monografische Reihe, Reichenbach-Krobnitz
zdb 2455769-9